Ny græsplæne? | Anlæg af græsplæne i Slagelse og Korsør
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512

Anlæg af græsplæne hos Madsens Multiservice

Er din græsplæne grå og trist eller skal du have anlagt en ny græsplæne Så er Madsens Multiservice den rette at kontakte. Vi udfører anlæg af græsplæne for både private og erhverv i Slagelse, Korsør og resten af Vestsjælland. 
Skulle du have brug for hjælp til træfældning inden den nye græsplæne kan anlægges, så står vi også klar til at hjælpe med fældning af træer af alle slags og i alle størrelser. 

Mange års erfaring med anlæg af græsplæne

Gennem mange år har vi tilbudt anlæg af græsplæner og slåning af græsplæner og derfor kan vi tilbyde et arbejde i høj kvalitet. Når vi anlægger nyt græs, har vi det rette udstyr, så vi kan sørge for at jorden er plan og så fri for sten som muligt. Vi ønsker at vores arbejde opfylder dine ønsker om perfekte græsplæne.

Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for anlæg af græsplæne, kan vi også tilbyde en kreativ løsning, hvis du ikke selv har den gode ide til, hvordan din græsplæne skal se ud. Vi sørger også for at hele processen med anlæg af græsplæne foregår, så græsset får de bedste forudsætninger til at spire. 

Få professionel hjælp til anlæg af græsplæne

Hos Madsens Multiservice er vi effektive, grundige og professionelle. Derfor kan vi garantere dig resultat, som både er funktionelt, holdbart og lever op til dine ønsker om en græsplæne. Så ønsker du professionel hjælp til anlæg af græsplæne, så tag kontakt til os.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 21 91 85 12 eller sende en mail til ebbensgaard4200@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Uanset hvordan du kontakter os, er vi altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på anlæg af græsplæne. 

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.


Madsens Multiservice - Støvlebækvej 19, 4200 Slagelse
Telefon: +45 21 91 85 12
ebbensgaard4200@gmail.com