Leje af hestetrailer → Til en eller to heste - Ring og hør mere i dag
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512

Leje af hestetrailer

Har du brug for leje af hestetrailer i Slagelse, Korsør eller på resten af Vestsjælland, kan vi hos Madsens Multiservice være behjælpelige.

Gennem mange år har vi håndteret en bred vifte af opgaver inden for udlejning af hestetrailere – naturligvis altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

​Leje af hestetrailer i Slagelse og på resten af Vestsjælland

Når det kommer til leje af hestetrailer, er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner med stor erfaring inden for faget. Den erfaring finder du hos os.​

Vi kan sikre dig, at du får præcis den hestetrailer i Slagelse eller et andet sted på Vestsjælland, som du har brug for.

 

Vi tilbyder udlejning af hestetrailer til to heste

Hos Madsens Multiservice tilbyder vi leje af hestetrailere for op til to heste med en totalvægt på to ton og en lastevne på 1450 kg. Er du i tvivl om, hvad dit behov er inden for leje af hestetrailer, giver vi dig professionel rådgivning med på vejen, så du er sikker på at opnå det ønskede resultat inden for leje af hestetrailer.

Få mere information om leje af hestetrailer

Ønsker du at høre mere om leje af hestetrailer på Vestsjælland, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 91 85 12 eller ved at sende os en e-mail på ebbensgaard4200@gmail.com

Læs mere om vores priser her.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.


Madsens Multiservice - Støvlebækvej 19, 4200 Slagelse
Telefon: +45 21 91 85 12
ebbensgaard4200@gmail.com