Flishugger leje og anden maskinudlejning

Madsens Multiservice tilbyder maskinudlejning af forskelligt udstyr til både privatpersoner og erhverv på hele Vestsjælland, herunder i Slagelse, Korsør og omegn.  Vi tilbyder naturligvis også flishugger leje og anden maskinudlejning på resten af Sjælland

Ligegyldigt, om du har brug for en hestetrailer, flishugger leje eller noget helt andet, kan vi være behjælpelige med maskinudlejning på vores maskinstation.

Leje af flishugger på Sjælland

Ved leje af flishugger hos os, får du en praktisk maskine med høj effektivitet​ til en god pris. Vores flishugger til udlejning er nemlig en smart trailermodel, du kan hægte på bilen eller vognen. Der er dermed ikke behov for at leje en stor trailer eller lignende for at transportere maskinen. Egenvægten på flishuggeren er 1800 kg og du skal dermed være opmærksom på om din bil må trække denne kapacitet.

Hvad koster flishugger leje?

Prisen for flishugger leje er 1.250 kr. pr. dag

Se flere priser på anden maskinudlejning nederst her på siden.

Kompetent vejledning om maskinudlejning

Vi har flere års erfaring med de maskiner hvor vi tilbyder maskinudlejning, og vi kan dermed give kompetent vejledning i udstyr og rådgive i forhold til, hvad der kan dække dit behov.​

Bemærk at vi tilbyder maskinudlejning per dag, så hvorvidt du eksempelvis ønsker at leje en flishugger én dag eller flere, er helt op til dig.


Madsens Multiservice leverer gerne udstyret, så du er fri for at bekymre dig om transporten.

Få mere information om leje af flishugger og andet udlejning af maskiner

Kontakt os allerede i dag på telefon 21 91 85 12 eller via vores kontaktformular for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for maskinudlejning og udlejning af flishugger.

Vi tilbyder blandt andet udlejning af følgende maskiner (Alle priser er incl moms.​):

Flishugger​ leje

​Trailermodel, egenvægt 1800kg. (grentykkelse op til 18 cm) 1250kr pr dag

Brændeflækker​(NYHED)

250kr pr dag

Hestetrailer

300kr pr dag (kan også bruges til flyttetrailer)

Motorbør

300kr pr dag

Jordvogn 

1000kr pr dag

Maskintrailer 

300kr pr dag (last op til 2700 kg. Ladmål 2,10 m x 4,20 m)