Firmaprofil for multiservicefirmaet i Slagelse
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512

Firmaprofil for Madsens Multiservice

Vognmand udfører vognmandskørsel og entreprenørarbejde

Hos Madsens Multiservice arbejder vi som vognmand i Slagelse og på resten af Vestsjælland. Er du eksempelvis fra Korsør? Det er intet problem. Som vognmand tilbyder vi vognmandskørsel, men vi tilbyder også en lang række andre ydelser såsom entreprenør- og anlægsarbejde, samt udlejning af maskiner og hestetrailere.

Kvalitet er vigtig for os som entreprenør og vognmand

​Kvalitet, service og grundighed er nøgleordene hos os som vognmand og entreprenør. Kunderne er altid i centrum, og vi vægter deres tilfredshed meget højt, når vi udfører vognmandskørsel samt entreprenør- og anlægsopgaver.​

Vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds. Derfor kan du være sikker på et resultat, der lever fuldstændig op til dine forventninger, uanset hvilken opgave det drejer sig om.

Vi tilbyder også anlæg og vedligeholdelse af haver samt af udenomsarealer. Det gælder både sommer og vinter, og det kan være for private, virksomheder, foreninger og offentlige myndigheder. Det kan naturligvis være både små og store opgaver.

Kvalitet, service og grundighed er nøgleordene hos Madsens Multiservice. Hos os er vores kunder altid i centrum, og vi vægter deres tilfredshed meget højt.

Vi anlægger og vedligeholder haver og udenomsarealer både sommer og vinter hos privatpersoner, virksomheder, foreninger og offentlig myndighed.

Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Derfor kan du være sikker på et resultat, der lever fuldstændig op til dine forventninger, uanset hvilken opgave det drejer sig om.

Manden bag

Madsens Multiservice er etableret af Rune Ebbensgaard Madsen, som har en uddannelse inden for landbrug, og som har flere års erfaring og dermed stor ekspertise inden for flere forskellige projekter.

Vi arbejder med både hænder og sjæl, og derfor afslutter vi aldrig en opgave, før alt er tilset en ekstra gang.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at løse dit eller jeres projekt. 

Ring på telefon 21 91 85 12 for at få vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.


Madsens Multiservice - Støvlebækvej 19, 4200 Slagelse
Telefon: +45 21 91 85 12
ebbensgaard4200@gmail.com