Træfældning i Slagelse og Korsør | Stor erfaring | Ring i dag
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512
Du kan ringe til os på:
2191 8512

Træfældning hos Madsens Multiservice

Madsens Multiservice udfører træfældning både for private, erhverv samt boligforeninger i Slagelse, Korsør og resten af Vestsjælland. Måske har du et træ, som står for tæt på huset eller måske ønsker du blot at overlade træfældningen til en professionel.
Uanset hvad din grund er, så kan du trygt overlade træfældningen til Madsens Multiservice. Vi står gerne for at fælde dine træer professionelt og medbringer selv det nødvendige udstyr til at klare opgaven. 

Fældning af alle slags træer

Vi sørger både for fældning af træer, der er svære at fælde, men også de almindelige træer, hvis du ønsker det. Uanset om du har brug for fældning af et enkelt eller flere træer, så er det en opgave, som vi kan udføre.
I forbindelse med en opgave med træfældning, tilbyder vi også at hjælpe dig med flishugning og ophugning af brændet på de eller de træer, som vi har fældet for dig. Vi du ønsker selv at stå for flishugning, tilbyder vi også udlejning af flishuggere

 

Bred viden indenfor træfældning

Vi har mange års erfaring med både små og store opgaver inden for træfældning. Vi går altid langt for at gøre vores kunder tilfredse. Vi kommer som regel altid ud og ser på opgaven inden vi går i gang, når det kommer til en opgave med træfældning. Dette skyldes at træets størrelse og placering kan afgøre hvad for noget udstyr vi har brug for, når vi skal udføre opgaven. 

Få en pris på træfældning

Har du brug for vejledning eller et uforpligtende tilbud på træfældning, så er vi altid klar til at tage en snak med dig. Du er velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 21 91 85 12 eller sende en mail til ebbensgaard4200@gmail.com. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.


Madsens Multiservice - Støvlebækvej 19, 4200 Slagelse
Telefon: +45 21 91 85 12
ebbensgaard4200@gmail.com