Træfældning hos Madsens Multiservice​

Madsens Multiservice udfører træfældning både for private, erhverv og grundejere samt boligforeninger i Slagelse og Korsør, samt hele Vestsjælland.

Har du svært ved at fælde træerne, fordi de står for tæt på huset, eller ønsker du blot at overlade træfældningen til en professionel, står vi gerne for at fælde dine træer professionelt.

​Vi fælder alle slags træer

​Vi tager både de træer, der er svære at fælde, samt ”almindelige” træer, hvis du ønsker det. Har du kun behov for træfældning af et enkelt træ, er det også en opgave, vi udfører. Vi kan i samme forbindelse hjælpe dig med flishugning og ophugning af brændet.

Bred spændevidde inden for træfældning

Vi har mange års erfaring med både store og små opgaver inden for træfældning, og vi vil strække os langt for at gøre dig tilfreds. Har du derfor brug for vejledning, inspiration eller et uforpligtende tilbud, tager vi altid gerne en snak med dig om dit behov for fældning af træer.

Få et tilbud på træfældning allerede i dag

​Vil du vide mere om vores arbejde med træfældning i Vestsjælland og Slagelse, eller vil du have et uforpligtende tilbud? Kontakt os på telefon 21 91 85 12 eller send os en besked via vores kontaktformular.